Нови филми през 2014-та

Нови филми през 2014-та

Отдавна минахме средата на годината. Видяхме доста нови филми през 2014, но има и нови заглавия, които ще имат за цел да накарат хората да посетят кино салоните. Има малко над 3 месеца до края на тази година, но има няколко филмови заглавия, които заслужават нашето внимание.
Филмите, които се очаква да грабнат окото до края на 2014-та са няколко. Ето ги и най-интересните от тях:
Night at the museum 3 – в кината от 19 декември
The Hobbit: The battle of the 5 armies – в кината от 17 декември
Exodus: Gods & Kings – в кината от 12 декември
The Hunger Games: Mockingjay part 1 – в кината от 21 ноември
Interstellar – в кината от 7 ноември
В България на 12 септември ще бъде премиерата на новия анимационен филм – „Легендата за Оз: Завръщането на Дороти“. Това е малка част от нови детски филми с бг аудио, които ще бъдат представени и у нас. В този филм героите са озвучавани от Оливер Плат, Келси Грамър, Джеймс Белуши и други. Ако погледнете трейлъра в интернет, ще видите, че би си струвало да заведете детето си на кино и да го изгледате. А защо не и цялото семейство.

Хобит: Битката на петте армии

Друг анимационен филм, който може да заинтригува детската част от аудиторията е „Пчеличката Мая: Филмът“. Премиерата на този филм е на 26 септември. Той също ще е един от новите филми с бг аудио, които ще може да гледате в българските кино салони.


На 19 септември е премиерата на филма “The Mazerunner” с участието на звездата от “Teen Wolf” Дилън О‘Брайън. Феновете на сериала с нетърпение чакат новата изява на Дилън, а филмът определено изглежда доста обещаващ. Режисьор на “The Mazerunner” е Уес Бол, който не е един от изявените в киното.
Доста нови заглавия ни очакват до края на тази година. А повечето от тях са доста обещаващи. С нетърпение ще очакваме да видим кои от тях ще завладеят бокс офисите.

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>